Hej - det mig

Hej – det mig

Mit navn er Cecilie Fjord, jeg er 25 år, jurastuderende – og skulle egentlig på barsel den 1. september. Så jeg havde lidt tænkt mig, at jeg ville lave den her lille blog, som en slags barselsdagbog. Således, at hvis det nu var, at jeg skulle gå hen og blive en anelse sær af at være alene i en baby-bobbel hele dagen indtil min kæreste, Christian kom hjem, så ville jeg på en eller anden måde have en ‘at tale lidt med’. Om ikke andet, så i hvert fald et sted, hvor jeg vil kunne vende nogle af mine tusinde ting og tanker.

Men man har jo – åbenbart – et standpunkt til man tager et nyt, og sagen er faktisk den, at jeg har valgt ikke at gå på barsel alligevel. Jeg starter på min kandidat på SDU den 1. september. Det bliver derfor nok ikke helt den barselsdagbog, som jeg havde forestillet mig. Nok nærmere ærlige og kærlige skrivelser af et middelmådigt liv som jurastuderende og nybagt mor. Med små beretninger om, hvordan jeg har tænkt mig at jonglere med lange bryster, bøger og baby på én og samme gang.

Jeg er halvvejs i min graviditet, nærmere betegnet uge 23 (jeg har endnu ikke vænnet mig til, at min hverdag skal tælles i uger, jeg ved nu heller ikke om jeg gør det. Jeg har altid haft det lidt ambivalent med folk, som har et barn på 13 måneder… self ikke, at de har et barn, men mere det dér 13 måneder? hvorfor ikke bare sige, at barnet er 1 år? nå, det var lige et sidespring). Sagen er i hvert fald den, at baby er halvt færdigbagt, og jeg venter hver evig eneste dag utrolig utålmodigt på, at baby kommer ud. Hvad jeg skal få tiden til at gå med de næste par måneder – udover at læse et langt pensum – ved jeg ikke.. For baby-bekymringer har jeg faktisk ingen af endnu, men måske man skal være varsom med at tage munden for fuld.

Tiden må vise, hvor min lille barselsdagbog fører mig hen, og så håber jeg egentlig bare ydmygt på, at nogen vil læse dén.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej - det mig