Sådan fortalte vi at vi skulle være forældre

DIY vugge

Hermed en status på mit lille søndagsprojekt. Et nemt og billigt alternativ til en vugge, som du kan læse om nedenfor.

Jeg er lidt af en gør-det-selv-Keld og forleden dag faldt jeg over ovenstående ‘hængekurv’ i Netto, til den nette sum af kr. 249. I dag har jeg så været ude og købe de resterende dele for at kunne færdiggøre mit vugge-projekt.

Jeg har købt et NONOMO hængsel til kr. 239 (man kan sikkert finde tilsvarende i SILVAN – måske endda lidt mere prisvenligt) og en åndbar DreamSafe lift madras til kr. 349. (Begge ting købte jeg i Babysam – Bonus info: Der er 25 % på alle deres lift madrasser pt). Husk også noget snor/reb til at binde ind i selve vuggen, så den er dobbelt sikret.

Jeg er stadig på udkig efter en sengerand, som jeg kan sætte rundt i kanten. Har I har et bud – modtages det med kyshånd!!

God aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan fortalte vi at vi skulle være forældre