status på halsbrand og husmoderråd

gravid uge 30

uge 29 + 6

Jeg har fri i dag og tænkte derfor, at jeg ville give en lille status på baby-bulen og hverdagen som gravid. Jeg var ved jordemoder i mandags, og baby C blev skønnet til at veje 1580 gram, og det er jo noget i retning af, hvad der svarer til 3 pakker hakket oksekød. Så jeg tænker, at vi er godt på vej 🙂 Ifølge min app er han nu på størrelse med en honningmelon og måler omkring 36 cm (det med honningmelonen passer vidst meget godt, taget ovenstående billede i betragtning). Han vokser helt sindssygt meget lige for tiden. Jeg kan godt mærke, at min krop har svært ved at følge med. Jeg har indtil videre taget 8 kg på, hvilket jeg tænker er meget normalt? Men så igen, jeg har jo ingenting at sammenligne med. Der 10 uger tilbage til termin! 10 uger!! Det vil altså sige, at jeg møder vores lille nugget lige om lidt. Det er en fuldstændig vanvittig følelse. Og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har glædet mig så meget til den 1. december. På den ene side, så føler jeg mig super klar, og på den anden side så føler jeg mig på ingen måde voksen nok… Og det ved jeg altså ikke, om jeg kan nå at blive på 10 uger? Jeg har jo trods alt brugt de sidste 25 år. Også har jeg altså stadig brug for en voksen, som kan puste på mine sår. 

På søndag skal jeg have taget billeder af min mave. Det er nok nærmere det de fleste vil betegne som graviditetsbilleder. Egentlig er det ikke så meget mig, med sådan nogle billeder. Men de her bliver anderledes, og forhåbentlig mere mig – jeg glæder mig vildt meget til at vise dem i næste uge. 

Jeg har i et tidligere indlæg skrevet, at Christian og jeg kiggede på rejser til efteråret (det kan du læse noget om her). Vi har besluttet os for at rejse til Budapest i næste uge. Vi har ikke så mange planer – andet end at hygge os og spise en masse god mad. Skriv endelig, hvis du har nogle gode anbefalinger.

Det var blot en lille status fra mig til dig – må din weekend blive lang og din fredagsslik go’!! 

2 kommentarer

  • Natascha Elizabeth

    Hvor ser du altså bare godt ud!! Det klæder dig med den smukke mave

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Budapest er et fantastisk sted! Kan klart anbefale at tage i spa samt spise på restaurant Costes – Michelinstjerne til god pris

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

status på halsbrand og husmoderråd