gravid uge 30

Ting vi har købt til baby

Der er en del af jer, som har efterspurgt, hvilke ting, som vi har købt til vores baby. Jeg har derfor samlet nogle af tingene i en lille youtube-video. Rom blev ikke bygget på to dage. Og det blev mine youtube-skills bestemt heller ikke, så jeg håber, at I vil bære over med mig. Kvaliteten er værre, end værst, da jeg har filmet med min telefon. Det bliver der lavet om på, hvis/når der skal laves en video mere. Det er lidt op til jer 🙂 Kom gerne med ris og ros – jeg er jo trods alt bare en amatør, selvom jeg godt lidt kan føle mig som Sarah Jessica Parker, når jeg sidder dér foran kameraet (NOT).

Nogle af overgangene er totalt tydelige, men jeg har simpelthen så meget halsbrand, så hvert 2. minut kommer der altså en kæmpe bøvs, som jeg er blevet nødt til at klippe ud (det var altså ikke super feminint). Jeg ville gerne have vist dem herunder – altså fraklippene, men man skal åbenbart eksportere videoen til Youtube hver gang, og jeg følte ikke lige for at dele en video af mig selv, hvor det eneste, jeg laver er at bøvse. Så den må I altså have til gode 🙂 I må i stedet nøjes med denne her:

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gravid uge 30