Ting vi har købt til baby

Gravid uge 33

Beklager stilheden det seneste stykke tid, men jeg har simpelthen haft så travlt på mit arbejde, og er lige kommet hjem fra 4 dage i Budapest. Jeg lovede i mit seneste indlæg (som du kan læse her), at jeg ville vise nogle af de graviditetsbilleder, som jeg har fået taget. So here it is. De er endnu ikke færdige, og jeg har blot lige fået dem tilsendt (stadig i rå format). Min mor har nogle gamle indiske stempler/tryk, som jeg har tænkt mig at bruge. De skal danne en form for ramme på billederne (Jeg har tænkt mig at dyppe stemplerne i grå maling også trykke dem hele vejen rundt, direkte på billedet – Jeg ved ikke om det giver mening? Det er lidt svært at forklare her. Men billederne skal derfor (som det ser ud lige nu) ikke i glas og ramme, men hænge frit på væggen). Jeg ved ikke, om du kan forestille dig det, men jeg har en idé i mit hoved, så lad os se, om det kommer til at ske :). Jeg skal i hvert fald nok dele det.

Udover at få taget graviditetsbilleder har jeg været til glukosetest og mit sidste!! lægetjek. Jeg skulle have lavet en glukosetest, fordi min mormor er diabetiker. Det foregår således, at man møder fastende op på hospitalet, hvorefter man drikker noget sukkervand. Det smagte værre end værst – og man havde kun et par minutter til at drikke (læs: sluge) sådan en flaske. Derefter skulle man sidde og vente i 2 timer – indtil man kunne få taget blodprøver. På den måde giver man kroppen et slags sukkerchok, og man kan derfor ud fra blodprøverne måle, hvordan ens krop reagerer på sukkerindtaget. Ret smart faktisk! Dog en rimelig stor udfordring, når man ikke må spise, og på daværende tidspunkt allerede plejer at have indtaget, hvad svarer til 2-3 festmåltider… Nå, men jeg holdte ud og fik taget prøverne og tog hjem. 

I torsdags var jeg til mit sidste lægetjek. DET ALLER SIDSTE?!! Nogensinde. Det skræmmer mig lidt, må jeg nok indrømme. Min læge kunne pænt informere mig om, at jeg ikke havde sukkersyge (Thank God! Det ville have været stramt på bland-selv-kontoen. Ikke kun for mig, men også for den daglige omsætning hos Mudi – min lokale slikpusher). Indtil videre har jeg taget 11 kilo på, og jeg er de sidste par uger blevet virkelig stor… Min mave vokser helt enormt! Jeg bliver forpustet, når jeg skal tage tøj på om morgenen.. Og går konsekvent i sko uden snørebånd – idet jeg ikke kan nå mine fødder… Jeg sover ikke ret meget om natten og får allerede øjne omkring kl. 04.30. Det er som om at kroppen er i gang med at forberede sig på ikke at få særlig meget søvn det næste lange stykke tid. Underligt nok, når det er nu, man skal lade batterierne op?. Udover mine 11 ekstra kilo, så har jeg det altså yderst upåklageligt og føler mig lykkelig helt ud i min store tå. Også selvom der stadigvæk er en del ting, som vi skal nå….. 

Vi mangler b.la. at købe barnevogn og var på jagt i hele Odense i går. Faktisk meget sværere end forventet – jeg har skrevet lidt om processen på mit seneste Instagram post her: cillefjord. Gode råd til valg/køb af barnevogn modtages derfor med kyshånd. Da vi endnu ikke har fået købt nogen… Og for lige at citere ekspedienten i Babysam i går: “I er da godt nok lidt sent ude – man plejer jo at ordne sådan noget i hvert fald 3 måneder før termin”. Bare i orden Sonny Boy, men “plejer”, han er sgu død. Han eksisterer ikke her. Jeg har ikke prøvet det før, og ingenting er som det “plejer”. 

Rigtig god weekend fra diskokuglen og jeg <3 <3 <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting vi har købt til baby