Budapest guide

mine seneste køb

Jeg har samlet mine seneste køb i en lille collage. Mit første forsøg med photoshop – Hvad synes du? 🙂

Morgenkåben købte jeg i går. Jeg har tænkt mig at tage den med på sygehuset, når jeg skal føde (jeg har stadig svært ved at skrive det: “Når jeg skal føde”… JEG skal føde et barn. Om 38 dage! Lidt skræmmende må jeg ærligt indrømme). Sengetøjet var et musthave – jeg har simpelthen kigget på det SÅ længe. De har så mange fine print, at det var helt svært at vælge.. Moseskurven var faktisk mit første rigtige baby-køb. Den skal stå ved siden af vores seng her i starten – om det er praktisk, det ved jeg ikke. Men det er i hvert fald pænt :). Jeg overvejer stadig, om jeg skal købe en side-bed, den vil nok være mere praktisk på sigt – måske jeg overgiver mig.. Det vil tiden vise.

Vi har endelig fået købt barnevogn!!! JUBI. Det var virkelig et show uden lige. Og da vi endelig havde fundet den, som vi gerne ville have – så kunne den saftsuseme ikke være i bilen. Også var vi jo lige vidt… Christian har familie på sjælland, så vi er ret afhængige af, at vi kan have den med i bilen. Vi har derfor valgt at købe en Basson Nordic Lux, tror jeg nok den hedder. I mørke blå med quilt. Jeg glæder mig vildt meget til at få den hjem. Leveringen er dog på 3 uger, så det bliver liiige oppe over – eftersom at jeg kun har 5 uger tilbage til termin. Men sådan er det, når man ikke er så god til at være på forkant. Det skal jeg virkelig øve mig på. Jeg tænker, at jeg bliver bedre til planlægning, når baby kommer. Så mon ikke jeg får lært det inden sommer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budapest guide