På det seneste har jeg # 2

inspiration til babyshower

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om mit babyshower her . Og i den forbindelse lovede jeg også, at jeg ville lave et indlæg med de ting, som jeg havde fået i gave. Jeg fik simpelthen så mange fine ting, men særligt én ting stod i kontrast til de andre. Min veninde Annika havde nemlig lavet en mor-kasse til mig. En kasse fyldt med de ting, som man står og mangler/ har brug for, når man skal være mor. Virkelig virkelig personligt og yderst gennemført! Jeg tænkte derfor, at jeg ville dele det med jer, så nogle af jer andre måske kunne få glæde af det. Jeg ville personligt gerne selv have været ligeså kreativ, da min anden veninde fødte i sommer. Min mor-kasse bestod af 14 små ting, som hver havde fået en lille håndskrevet note. Den første ting, jeg tog op, var en stor pakke kleenex – med teksten: “Glem det! du holder ikke op med at hyle over mærkelige ting, som tiden går”.

Den anden ting var vådservietter og skumklude: “Du vil opleve, at du ikke laver andet end at tørre mund, hænder og numse af..”

Den tredje ting var en håndcreme: “Når du har vasket hænder 200 gange på 4 timer..” Derudover var der b.la. chokolade, baby oile, kaffe, zinkzalve, D-dråber, tyggegummi, tørshampoo og et baby termometer.

Udover tingene var der også en lille håndskrevet “bog” i kassen med gode tips og tricks. B.la. opskriften på en mælke bombe. Noget jeg aldrig havde hørt om før.

Mælkebomben kan sætte godt gang i buffeten:

 1. 50 gram usaltede pistcienødder eller græskarkerner
 2. 50 gram mandler
 3. 50 gram durummel
 4. 50 gram kokosolie
 5. 50 gram sesamfrø
 6. 50 gram kokosmel
 7. Ristes sammen

Brug det evt. som müsli-topping på din morgenmad.

Mor-kassen

Af mine søstre fik jeg aktivitetstæppet fra kongesløjd. Et jeg virkelig havde ønsket mig – du kan b.la. se et billede af det på min Instagram profil: CilleFjord. Derudover fik jeg elefanten fra Bobles i grå marmor, lækkert sengetøj, tøj, en fin lille uro (som jeg har hængt op over puslebordet), bøger og hjemmestrik.

Husk at det er i morgen, at jeg deler en ret stor nyhed. Noget som vil få betydning for bloggen fremadrettet. Også har jeg vidst ikke sagt for meget. Jeg glæder mig enormt meget til at dele det med jer <3 <3 <3 

1 kommentar

 • VenterPaaVinBlog

  Sikke en betænksom og fin pakke (:
  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste har jeg # 2