Den første uge som Carls mor

En status på december

1/ Blazer 2/ Lampe Bestlite 3/ Vikle  4/Birckenstock 5/ Pyjamasbukser 6/ Lysestage – C’est Bon 7/ Body scrub – Karmameju

 

Jeg håber, at du har haft en dejlig jul. Min har været skøn. Dog meget anderledes. Jeg holdte nemlig min første jul uden min familie. Efter CC er kommet til verden, er vi nu flere om buddet, og julen i år blev derfor holdt ved min svigerfamilie. Det er sjovt, så forskellige traditioner man har, hver især. Bare hvordan sovsen smager andeledes fra den, min mor laver. Til hvilke sange man synger, når man danser om juletræet. I min familie går vi hvert år til julegudstjeneste klokken 17.00. På den måde, når kirkeklokkerne ringer ind – føler jeg for alvor, at julefreden sænker sig. En tradition, som virkelig betyder meget for mig. Min svigerfamilie går ikke i kirke, til gengæld spiller de rigtig mange brætspil og samles i stedet om det. De går helt vildt op i det og lever sig virkelig ind i det – unge som gamle. I år stod den på “scrabble”. Jeg glæder mig til, at de forskellige traditioner skal forenes den dag, at vi skal holde julen selv.

Jeg har samlet nogle af mine julegaver ovenfor. (Ja, lidt sent, måske.. Men indlægget blev faktisk skrevet den 25. december, men så kom jeg fra det igen – så måske det er lidt over and out, men nu havde jeg altså brugt den 25. på at sidde og nørde i photoshop, så nu får du det alligevel). I år havde jeg ingen ønsker (andet end fred på jord, mere søvn og en højere blodprocent – selvfølgelig). Så gaverne er alle sammen noget som nogen, virkelig har ville glæde mig med. Udover gaverne til mig var der selvfølgelig en overflod af gaver til CC. Han er det første barnebarn på begge sider, så han blev godt og grundigt forkælet. Af mine forældre fik han (læs: Cille og Christian fik – CC er gratis :D) et årskort til Zoo, en mega god idé til småbørnsfamilier, som ikke lige altid har idéer til, hvad der skal ske.

Som nogle af jer ved – i hvert fald dem af jer, som følger med på min Instagram CilleFjord har jeg haft sat bloggen på standby, siden CC kom til verden. Vi har haft en ekstrem, hård start, noget, jeg tidligere har skrevet lidt om her. Jeg har haft brug for at lukke ned og trække stikket. Siden min sidste opdatering er jeg blevet opereret igen – hvilket har taget yderligere på de kræfter, som i forvejen var ikke eksisterende. Snart er jeg ved at være ovenpå, og vi er forhåbentlig færdig med alt, hvad der hedder OUH (Odense Universitets Hospital).

Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til bloggen igen! Der er så mange nye, spændende ting, som jeg glæder mig til at vise frem og se, hvor det bærer hen. Jeg er også gået i gang med at skrive min fødselsberetning, da jeg nu endelig har besluttet mig for at dele den. Jeg har lyst til at lave noget, LARM for førstegangsfødende, som nogle gange bliver behandlet og talt til, som om de var 5 (år). Om undersøgelser, der fejlede fatalt, efterfødselssamtaler, psykologtimer og om en nærdødsoplevelse, som gjorde, at jeg stadig, den dag i dag bare helst vil glemme den: Min fødsel. den 21. november 2018. Derudover vil jeg egentlig bare gerne slå et slag for alle de fuldstændig fucking, fantastiske mødre out there. Det kræver fandme, blod sved og tårer! Jeg hepper på jer alle sammen det gør jeg sgu!

Det blev måske lidt rodet, men det er svært at samle så vanvittigt et fødselsforløb på 6 linjer. Men fortsættelse følger, det lover jeg. Jeg ved, at det ikke kun handler om mig. Det handler måske også om dig? Måske du allerede har prøvet det? Så hvis du, ligesom jeg en dag kommer ud for samme oplevelse eller måske allerede, har været, så skal du vide, at du ikke er alene. Jeg er i hvert fald i gang med at prøve på at forene. Det hele.

Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul, samt et lykkebringende nyt år.

Mange knus, Cille

3 kommentarer

 • Eleni liokourad

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Du er simpelthen så sød og inspirerende – tak for at dele de svære ting, de rører også kvinder som ikke har født endnu. For man skal turde tale om de svære ting, og det formår du så fint. Held og lykke med resten af processen, seje kvinde. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ceciliefjord

   Kære Clara.
   Tusind tak for dine fine fine kommentar <3 og tak fordi, at du vil følge med.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første uge som Carls mor