En status på december

Fødselsdagsfest med byens bedste take away som gæst

Annonce for Just Eat

I går fejrede vi min kærestes 27 års fødselsdag sammen med min familie, og for at være ærlig, så har der ikke været det store overskud på gør-det-selv-kontoen siden, at CC er kommet til verden. Men bare fordi at vi er blevet forældre, skulle Christian jo ikke snydes for den årlige fødselsdagsfest. Og de 3 retter, som vi normalt plejer at diske op med, når vi inviterer vores venner og familie, havde vi ikke lyst til at gå på kompromis med, så vi valgte derfor et lidt lettere alternativ. Vi bestilte maden fra Just Eat – både forret, hovedret og dessert. På den måde skulle vi ikke tænke over at få handlet for derefter at stå i køkkenet det meste af dagen. Vi kunne bare koncentrere os om det vigtigste: vores gæster og hinanden.

Til forret bestilte vi BARsushi gennem Just Eat. Vi fik en optur med 6 tempurarejer og 48 stk. sushi. Det passede perfekt til en forret. Lidt, men godt.

 

Hovedretten bestilte vi også på Just Eat. Vi fik vores yndlingspizzaer fra Gorms: Sweet Truffle, Denny Special og Gorm’s Hawaii. Min søster er særligt begejstret for sweet truffle, som nedenstående billede også så fint illustrerer.

 

 

Til dessert fik vi også pizza. En dessertpizza, som du kan finde lige her. Ja, ja, den er god nok. Gorms laver byens bedste (vidst også byens eneste) dessertpizza med nutella, banan, hasselnødder og skumfiduser. Ekstremt lækkert og yderst anbefalelsesværdigt!

Jeg kan virkelig anbefale at bestille mad fra Just Eat. Det er et godt alternativ, hvis man ligesom os er en smule presset på hjemmefronten, men samtidigt gerne vil have noget nemt, hurtigt og lækkert mad. Der er et hav af muligheder på deres hjemmeside, og ovenstående er blot to ud af mange. På hjemmesiden kan man også forudbestille maden, hvilket gjorde, at vi kunne få vores bestillinger af flere omgange. Vi bestilte sushien til at komme kl. 18.30 og pizzaen til kl. 19.30. Vi nåede for én gangs skyld at sidde ned og få varmt mad begge to – samtidigt!. Det er sådan ca. ved at være 7 uger siden, at vi har prøvet det sidst. Så alt i alt en virkelig vellykket aften.

Hvordan holder I fødselsdag, når timerne ikke altid rækker? Jeg prøver at planlægge mig ud af det meste, men det er bare ikke som om at de der 24-timer altid strækker…

Hip hip hurra – det var blot en lille alternativ fødselsdagsopdatering herfra.

2 kommentarer

  • Stina

    Lidt mærkeligt spørgsmål, men hvor er jeres mega fine flettede dækkeservietter fra? Haha ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En status på december