DIY - striktrøje

På det seneste har jeg #3

Indlægget indeholder reklame for eurodan-huse*

Forsømt min blog ALT! for meget. LONG TIME NO SEE!! Der er sket utrolig meget i mit lille leverpostejs-liv den seneste tid. Bare rolig, jeg er ikke blevet gravid. Jeg har været meget optaget af at lære, at være, mor. Samtidig med, at jeg sammen med mine søstre har været med til at gøre en drøm til virkelighed (noget som jeg har uddybet lidt længere nede i indlægget). Udover Carl (selvfølgelig) er der to andre begivenheder, som har optaget min tid – jeg kan give dig et hint: De starter begge to med bogstavet B.

Prøvet at færdiggøre min fødselsberetning. Ja, jeg ved det godt. 3. og sidste del af min fødselsberetning har været lææænge undervejs. Men det er der simpelthen også en helt særlig grund til. Hele forløbet omkring min fødsel har været forbundet med utrolig mange følelser. Følelser, som jeg gerne har ville bearbejde inden at skulle konfronteres med dem igen. Jeg fik konstateret en fødselsdepression et par måneder efter, at jeg havde født Carl. Det kom ikke rigtig som nogen overraskelse for mig. For jeg var VIRKELIG kommet ned i et dybt følelsesmæssigt hul, og jeg kunne ikke selv finde vej. Jeg har heldigvis fået den helt rigtige hjælp og nogle gode redskaber til at bearbejde alle mine følelser. Det har været hårdt, men godt. Jeg er så småt ved at få sat det sidste punktum i min beretning, så den kan blive delt og du kan læse med.

 

Holdt barnedåb OG bryllup. I slutningen af marts fik Carl sit navn. Men han var faktisk ikke den eneste, som fik (nyt) navn den dag. Christian og jeg blev nemlig gift og jeg fik nyt efternavn. Det var et surprise bryllup og ingen andre end vores forældre vidste, at vi ville gifte os den dag. Vi havde planlagt det således, at vi blev viet først, hvorefter at Carl blev døbt. Jeg glæder mig til at dele hele vores dag, og hvis der er noget specifikt du gerne vil vide, så skriv det endelig til mig – så kan jeg få det med i min bryllupsberetning til dig.

 

 

Kigget på bolig. Vi er begyndt at kigge efter noget større at bo i. Jagten er derfor gået ind på at finde vores drømmebolig. En bolig, som skal være med til at danne rammerne om den lille familie, som vi nu er blevet. Efter at Carl er kommet til verden har vi fået nogle andre behov. Vi vil rigtig gerne finde et hus, hvor der er plads til lidt mindre trapper. Carl har sit eget lille værelse nu, som er ganske fint indtil han begynder at blive større og lidt mere ‘bevidst’. Samtidigt drømmer jeg om et kontor, når jeg starter op på studiet igen. Jeg har brug for en lille læsebase, hvor jeg kan lade mine bøger ligge fremme uden at skulle pakke det sammen hver gang at vi skal spise. Diverse lovsamlinger og lasagner går altså ikke særlig godt hånd i hånd. Du ser det for dig, tænker jeg 😀 Jeg skal skrive mit speciale om et lille års tid, og særligt dér tænker jeg, at behovet for et ekstra værelse/kontor opstår. Måske kan vi nå det inden jeg mit speciale får. Vi er jo ikke så længe om så lidt herhjemme, det ved du 🙂 Derudover er det jo heller ingen hemmelighed, at vi drømmer om mange børn. Vi har derfor valgt at deltage i et åbent hus arrangement hos eurodan-huse den 28. april for at kigge på et typehus og få en rigtig voksensnak med en rådgiver. Vi ved faktisk ikke så meget om typehuse (endnu), men vi begynder så småt at kende vores behov og glæder os enormt meget til at høre om fordelene ved at vælge et typehus hos eurodan-huse. Jeg synes det er vildt fedt, at man kan komme til åbent hus på den måde, så man kan blive en smule klogere på, hvordan det b.la. er at bygge et typehus hos dem. Samtidigt kan en rådgiver fra eurodan-huse beregne dit præcise rådighedsbeløb til det hus, som de kan forestille sig at bygge til os, det synes jeg personligt er smadder smart! Står du ligesom os, og skal til at finde din drømmebolig, så kan du se om der er et åbent hus arrangement nær dig her: https://www.eurodan-huse.dk alternativt kan du gå ind og kigge på deres udstillingshuse på deres hjemmeside her eller se deres katalog her.

Måske bliver det eurodan-huse, som kan forene det hele? Jeg glæder mig og jeg lover dig, at det ikke bliver kedeligt. Jeg vil som altid gerne det hele dele.

 

Åbnet café UNIKA. Mine søstre og jeg har åbnet en ny café i Odense. Siden vi var helt små har vi altid drømt om vores egen café, og nu skulle det altså ske! Jeg er på barsel, og får nok ikke mere ‘tid’ end det, som jeg har lige nu. Nok får jeg fritid, men ikke på samme måde den frihed, når jeg engang til september både til mit studie og (advokat)kontor ‘hjemvender’. Samtidigt passede det perfekt med, at mine søstre holder sabbatår. Mine søstre er barista uddannet, og ved afsindigt meget om kaffe. Derudover har min ene søster været med til at åbne Lagkagehuset i London, mens min anden søster var med til at åbne en anden café i South Kensington. De har fået en hel masse erfaring, som vi drager utrolig meget nytte af. Jeg har stiftet vores selskab og skrevet vores vedtægter. Udformet vores samarbejdsaftaler og fundet vores leverandører. Det er dog min yngste søster, som er direktør. Det griner vi lidt af, men det er nu engang sådan, at det forholder sig. Det er hende, som er den daglige leder, og skal drive det, når den ‘rigtige’ hverdag inden længe står for døren.

 

 

Takket ja til at blive ambassadør for legeheltene. Vi har desværre tilbragt en del tid på Odense Universitets Hospital med Carl, da han fik et kraftigt krampeanfald i februar. Imens vi var indlagt derude til observation og udredning mødte vi legeheltene. Et helt fantastisk tilbud til indlagte børn på de danske hospitaler, startet af børneulykkesfonden. Legeheltene aktiverer børn gennem leg og giver dem et pusterum i en ellers hård og uretfærdig hverdag. Et helt fantastisk tiltag, som jeg er helt igennem stolt af, at være blevet en del af.

 

2 kommentarer

 • A

  Vil bare sige jeg er glad for du er tilbage på bloggen – fordi du er virkelig gået hen og blevet min yndlingsblogger <3 kæmpe krammer og god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ceciliefjord

   TUSIND TAK! det er jeg enormt glad for at høre. mange knus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - striktrøje