Min fødselsberetning (3/3)

Svar på min Q/A

 

Jeg har samlet nogle flere svar af jeres spørgsmål fra den Q/A jeg lavede på Instagram. Der er en del af spørgsmålene, som går igen. Hvis du sidder og er brændt inde med noget, så spørg endelig.

Hvor gammel er dig og din kæreste?

Min kæreste er 27 år

Jeg er 25 år, bliver 26 år den 10. maj.

Hvordan mødte du din kæreste?

Jeg mødte ham til en fodboldafslutningsfest, hvor min veninde og jeg var inviteret med som gæst. Jeg var 18 år og han var 20 år. Der gik dog længe før vi begyndte at se hinanden som kærester.

Skal i købe hus, nu når I har fået baby?

Ja, vi skal købe hus – men vi ved endnu ikke om vi vil bygge selv eller købe noget skrot og gøre det flot. I sidste weekend var vi til åbent hus hos eurdan-huse og det kommer der snart et indlæg om.

Hvordan er det at blive mor i din alder?

Det er dejligt. Men jeg vil heller ikke lægge skjul på, at det er hårdt.

Det har virkelig overrasket mig, hvor hårdt det kan være. Carl havde kolik og græd ustandseligt de første 3 mdr. Dét kombineret med blodmangel kan godt være en større mundfuld. Da ens energi på ingen måde er, hvad den har været. Jeg var og er stadig meget træt.

Er du blevet mere usikker på din krop og dit udseende siden du blev gravid?

Nej det vil jeg egentlig ikke mene. Men der er da ingen tvivl om, at jeg har erhvervet mig en mor-vom. Min nummi er blevet flad og mine bryster skal da også samles op igen – men sådan er det. Jeg har født et barn og ammet ham. Det kan da ses på kroppen, men det er da helt naturligt. Det skal da 100 procent embraces. Kvindekroppen er og bliver amazing.

Hvor er din striktrøje fra?

Min striktøje er en jeg selv har lavet, med hjælp fra min farmor. Og opskriften har jeg delt på bloggen her

Kunne du finde på at bo i en anden dansk by end Odense?

Umiddelbart nej, men Christian er fra København og drømmer stadig om at flytte tilbage en dag. Så nu må vi se, hvor tiden fører os hen. Der er også langt flere fede job muligheder for mit vedkommende, når jeg er færdig som jurist her om 2 år.

Har forholdet ændret sig mellem din kæreste og dig efter i er blevet forældre?

Jeg synes faktisk at vores forhold har ændret sig, ja. Ikke nødvendigvis til det negative, men det er hårdt for forholdet at få et barn. Det er blevet længere imellem bio-dates, men det er helt okay. Lige nu er der fuld fokus på Carl og alting går op i grød og baby-bæ. Ens forhold bliver lidt mere som et teamwork på en måde. Det er måske lidt svært at forklare. Særligt for dig, som ikke har et barn. Men det er jo Carls behov først og så må vi andre tilpasse os. Det synes jeg, var hårdt i starten. At man ikke på samme måde har den frihed, som man havde førhen. Omvendt er vi gode til at give hinanden plads, hvilket jeg tror betyder meget, når man får et barn. I øvrigt er Christian jo lige blevet min mand og jeg hans kone.

Hvad synes du har været det hårdeste ved at blive mor, her i starten?

Helt klart utilstrækkeligheden, som jeg har skrevet en hel del om i mine 3 fødselsberetninger, som du kan læse om her. Det dér med, ikke at føle, at man rækker. De første 3 måneder var jeg ikke rigtig til stede, det har været hårdt at erkende, at man psykisk har været et helt andet sted.

Var I nogensinde i tvivl om baby eller ej?

Vi var ikke på noget tidspunkt i tvivl om, hvorvidt vi skulle have baby eller ej. Carl var og er et ønske barn.

Hvor køber du dit tøj og får din inspiration?

Jeg køber det meste af mit tøj i Tryde Andres (Odense), Mageløs (Odense) eller h&m. Jeg finder utrolig meget inspiration til tøj hos min mor. Derudover elsker jeg at mixe og matche forskellige print og mønstre.

Hvilken uddannelse har du?

Jeg har en bachelor i jura og startede op på min kandidat i sommer – pt. er jeg på barsel.

Hvilken uddannelse har din kæreste?

Min kæreste Christian er uddannet forsikringsrådgiver.

Hvorfor er det en frihed at blive forældre mens man studerer (jeg har hørt det modsatte)

Man står ikke til regnskab overfor en arbejdsgiver på samme måde, når man er studerende. Hvis Carl er syg eller ked af det, så kan jeg holde ham hjemme og læse hjemmefra, da der ikke er mødepligt på mit studie. Det synes jeg er en kæmpe gave. I er flere der spørger, om jeg vil anbefale at få børn under studiet. Det er selvfølgelig meget individuelt, men jeg ville på ingen måde havde lavet det om.

Taler du spansk, nu hvor du har boet i Mexico?

Jeg taler ikke spansk flydende. Men jeg forstår det og klarer mig gangske fint når jeg er afsted. Mine veninder taler primært spansk til mig også svarer jeg på engelsk. I er flere der spørger til min relation til Mexico. Vi var udstationeret med min fars arbejde i 2 år, da jeg gik i 9. Og 10. Klasse.

Hvorfor hedder han Carl?

Carl hedder Carl, fordi jeg troede det var en pige og kaldte ham for Carla. Lidt spøjst, men det er nu engang sådan at det forholder sig. Samtidigt vidste vi, at han skulle hedde Christian til mellemnavn, da der er en tradition med Christian til enten for- eller mellemnavn i Christians familie. En sød tradition, som jeg gerne ville føre videre.

Vil I have flere børn i fremtiden?

Ja! Jeg drømmer om 4-5 stykker. Christian er ikke super fan af ideen, men jeg tænker at vi indgår et kompromis på en tre stykker.

Tog du meget på under din graviditet?

Jeg tog 12 kilo på under min graviditet. Men husk nu, det er altså meget forskelligt. Så lad være med at sammenlign dig med alle andre.

Tror du det bliver svært at få tid til familien som advokat?

Ja, det tror jeg. Jeg tror særligt det bliver svært, når jeg skal være advokatfuldmægtig. Men jeg er sikker på, at vi som altid nok skal finde en løsning. Man kan hvad man vil, og jeg vil gerne være advokat.

Det var alt for nu. Rigtig god søndag.

Xx Cille

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsberetning (3/3)