Svar på min Q/A

Boligtanker

reklame for eurodan-huse

Forleden var vi til åbent hus hos eurodan-huse i Odense, da vi jo går med en hel masse boligtanker og drømme, efter at vi er blevet en lille familie. Vi havde fundet et af deres udstillingshuse på deres hjemmeside og heldigt nok, var det faktisk udstillingshuset i Odense, som tiltalte os allermest.

Da vi ankom blev vi mødt at en sød rådgiver, som virkelig gav sig god tid til at vise os rundt. Det betyder meget for os at få god vejledning, når man skal tage så stor en beslutning og selvom der var mødt andre op til åbent hus den dag fornemmede jeg, at hun virkelig gav sig tid til at svare på alle vores spørgsmål og gav os de råd og den vejledning, som vi havde brug for.

Jeg var personligt helt vild med der store køkken-alrum, som på en fin måde forener det hele, i og med at de fleste rum lægger op til køkken-alrummet eller i forlængelse heraf. Noget, som også overraskede mig enormt ved at være til åbent hus ved eurodan-huse, var, hvor meget indflydelse man selv kan få. For nok er det et typehus, men der er faktisk rig mulighed for selv at sætte sit helt eget præ på, hvordan at huset det skal stå. Jeg må indrømme, at jeg altid har været lidt skeptisk ved tanken, når jeg har hørt ordet “typehus”, i forhold til at jeg gerne vil skabe mit ‘eget’ hus. Men den skepsis fik rådgiveren hurtigt aflivet – da hun b.la. viste os, hvordan at man kan ‘flytte’ med væggene for på den måde at skabe et endnu større rum eller en mindre hygge-krog. I det typehus vi besøgte var der sat en skillevæg op mellem køkken-alrum og stue, den kan man så enten vælge at fjerne helt eller placere den ‘midt på’ således at køkken og stue bliver forenet helt. Okay, jeg ved ikke, om det skabte mere forvirring end gavn. men jeg tænker, at du fik pointen? Man kan være med til at sætte sit helt eget præ. Der er altså noget til enhver smag.

 

 

Noget andet, som jeg fik skrevet bag øret, var de store gulv til loft vinduer, der giver et helt særligt lysindfald. Hvis der er noget, jeg elsker, så er det store lyse rum, hvor der er plads til store armbevægelser og ikke mindst højt til loftet. Huset, som vi kiggede på i weekenden, bestod af 3 værelser og et soveværelse. Der er ingen tvivl om, at vi får brug for et par værelser i fremtiden. Vi drømmer nemlig om mange børn. Personligt vil jeg gerne have 4-5 stykker. Christian synes, at 5 er lige i overkanten, så måske vi indgår et kompromis og ender på 3 (måske 4 :D).

Carl og jeg brugt en del tid på at inspicere soveværelset. Der var nemlig indbygget et stort closet i forlængelse af soveværelset, som ledte videre til et lyst og rummeligt badeværelse. Jeg var så optaget af det, at jeg ikke nåede at få taget et billede med. Jeg så allerede for mig, hvordan jeg kunne have alt mit tøj hængende i farveorden. Kender du det?

Derudover faldt vi over nedenstående typehus i deres udstillingskatalog, og hvis vi vælger at gå nybygger-vejen, så er der ingen tvivl om, at det er sådan et hus, vi vælger. Hvis du mangler noget inspiration til, hvordan at dit drømmehus skal se ud, så kan du klikke deres udstillingskatalog hjem her.

Det var alt fra mig. Jeg håber, at jeg har kunne inspirere dig. Jeg kan kun opfordre til at deltage i et åbent hus arrangement, det har virkelig været med til at give et langt større indblik i, hvad det er, vi godt kunne tænke os at bo i. Vi har endnu ikke besluttet os for om vi skal bygge selv eller købe noget skrot og gøre det flot.

Er der i øvrigt nogen på linjen, der har bygget selv? Så vil jeg vildt gerne høre om din erfaring, inden vi træffer det store valg.

Husk at du kan besøge et udstillingshus hver søndag fra kl. 13-16, du kan finde et hus nær dig her.

 

xx Cille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på min Q/A